Це місце в місті Родос, з історією. Нинішній власник таверни отримав її від свого батька, а той від свого батька. І греки, які частенько засиджуються в цьому закладі за стаканчиком Метакса, знають і першого, і другого, і третього, і приходять сюди провести вечір. Цю таверну люблять в першу чергу за найсвіжіші морепродукти, за гарне старе вино, яке витримується в тутешніх підвалах не один рік, за справжню грецьку атмосферу і, звичайно, за смішні ціни. Вже хто-хто, а греки у своєму місті переплачувати не стануть.
Вечорами у Nikosa звучить весела грецька музика, вікна відчинені, а шеф-кухар невтомно готує королівських креветок на грилі, ароматні шашлики - сувлаки і розливає по келихах смоляну Рецина.