Навколо цього знаменитого мадридського закладу не вщухають суперечки: одні вважають його занадто туристичним, а значить, дуже гучним і не особливо ніжним в обслуговуванні, інші вихваляють його старовину і автентичність. Загалом-то, мають рацію і перші, і другі. Тут дійсно завжди повно мандрівників, які бажають поглянути на найстаріший ресторан у світі (він був відкритий в 1725 році, і за таке довголіття його навіть вписали в Книгу рекордів Гіннеса та згадали в романі «Фортуната і Хасінто» відомого іспанського літератора, а ще тут працював офіціантом сам Гойя - до того, як стати художником) і спробувати справжню іспанську кухню. Страви - неперевершені, особливо смажений молочне порося (cochinillo asado) і смажений ягня (cordero asado). Середня вартість основної страви - 18 євро, обід або вечерю з трьох страв обійдеться приблизно в 40 євро.
Вечорами тут грають традиційну музику в національних костюмах - вельми цікаве видовище.